perjantai 13. toukokuuta 2022

Kalliolle kukkulalle

 Aamulla tuli kaivuri kartanolle. Suunnitelmana oli laajentaa kallio pinta-allaa mahdollisimman palijo tielle päin. Muistan ku olin kakara, että kalliota näky kartanolta aitalle asti. Etukäteen ei tiennyt, miten palijo pystyy kaivammaan, mutta päätettiin kokkeilla. 

Autokatoksen vieressä kallio on jo näkyvisä, siitä lähettiin jatkammaan kohti maantietä, toivoen, että kallion päällä ei ois kovin mahottomasti maata. 

Alotus vaiheesa näkymä tielle oli tämmönen. Välillä oli syvempiä kohtia joihin muovostu lätäköitä. Jos ei vesi tuosta valu mihinkään, niin pitänee tehä siihe lammikko ja laittaa jotaki istutuksia reunukselle. 

Päivän kaivuri hyöri kartanolla ja iltapäivällä oli kalliota saatu näkyviin ihan mukavasti. Josaki kohti oli maata ihan reilusti, se siirrettiin talon päähän ja tasotettiin. Kiviä löyty mahottomasti, niistä saa hyviä reunuksia kukkapenkkeihin. 

Tien lähellä kallio oli aika pinnasa. Nyt vaan ku tulis kunnon rankkasaje niin kallio puhdistus.

Ny pääsee leikkurilla ajamaan tienpuoleisen päädynki, ku maa on tasotettu. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Kalliolle kukkulalle

 Aamulla tuli kaivuri kartanolle. Suunnitelmana oli laajentaa kallio pinta-allaa mahdollisimman palijo tielle päin. Muistan ku olin kakara, ...