sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Älä pelkää - Kaarneet

 

 Aamulla ku heräsin ja sain laitettua kahavin ässehtimmään niin menin vielä pieneksi hetkeksi sängyn päälle loikoileen. Siinä tuli ajatuksiin tämä laulu. Laulusa on tosi hyvä sanoma tämän ajan ihimiselle. Mailmasa tapahtuu pelottavia asijoita joihin ei tunnu löytyvän ratkasua. Korona, yks kai suurimpia mörköjä, se ku muuttaa muotuaan tuon tuosta, eikä siihen sitte tehua rokotukset joita lääketehtaat tuottaa suurel tehotuotannolla. 

Ompa niitä monia muitaki asijoita mikkä saattaa ihimistä pelottaa. Pelottaa jopa niin palijo, että elämästä hävijää elämisen ilo ja ihiminen käpertyy ahistuksessaan ommaan toivottomuuteesa.

Psalmisa 91 sanotaan;

Sulillansa hän sua suojaa, ja sää saat turvan hänen siipijensä alla; hänen uskollisuutensa on kilipi ja suojus. Et sää pelekää yön kauhuja, et päivällä lentävvää nuolta, et ruttua, joka pimijäsä kulukee, et kulukutautia, joka päiväsyännä hävijötä tekkee. Ps. 91: 4-6

Onneksi, onneksi, kaiken tämän menon ja melskeen keskellä ihiminen voi löytää levon ja rauhan. Ei tarvi pelijätä tulevaa, vaan saa luottaa siihen, että Hän kulukee vierellä ja johattaa.

Siunausta päivääsi.

2 kommenttia:

  1. Tuo on ihana laulu. Kyllä elämässä tosiaan on monenlaisia pelon aiheita, ja vielä enemmän näin korona-aikana. Onneksi Jumala on meidän pelkäävien ihmisten turva!

    VastaaPoista
  2. Samoin sinulle hyvää ja turvallista päivää, meille kaikille!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...