lauantai 16. toukokuuta 2015

Tähti

Iltasella innostuin pätkimään olokia, pätkistä tuli tällänen.
Tähen halakasija n. 55 cm.

Viliposen näkonen keli, tuuleskellee aikalailla. Tiijä vaikka lunta heittäs on sen näköstä. Pittää pukia lämpösesti jos tästä innostus lenkille lähtemmään. Petollista tälläset kevätkelit ku kuvittellee että ois lämmin mut eipä sitte ookkaan.
Meinasin viikolla että siivoilisin tännään parveketta, mut enpä viitti alakaa siihen touhuun näin viliposella kelillä. Eipä sieltä tavarat mihinkään karkaa, siivuaa sitte ku siivousinto taas iskee päälle.
Niin mukava ku parveke on olemasa, sinne tahtoo talaven aikana tulla kerättyä yhtä sun toista. Mehupullo- ja pakasterasijapussit oottaa varastoon menua. Vaan ensihän pitäs siivota varasto jotta sinne vois jotaki viijä. :)




2 kommenttia:

  1. Sellaistahan siivoaminen on eli jatkuva liike!

    VastaaPoista
  2. kepeä olkitähti, kai voi parvekkeelle laitaa heilahtelemaan , ei kilise niinkuin tuulikello..minun partsilla on kilisevä ja helisevä enkeli tuulikello, se ei kilise kun lasit on kiinni, mutta kesällä lämpösellä avaan lasit ja annan tuulen soitella

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...