lauantai 16. lokakuuta 2021

Tiivistystä

 Ulukona sattaa ja tuuli puhaltaa paiskien vettä semmosella vimmalla, että osa akkunoista saa suihkun. Lapisa satelee jo lunta, eikä taija kauvaa viijä ku sitä sattaa tääläki. 

Talaven tulloon pittää varrautua joten oli korkia tiivistää viimeset akkunat. Me ei alettu vaihtammaan akkunoita, ku vanahat on kutakuinki hyvät. Toki niissä on vuosien aikana tullu elämisen jäläkiä, on koloja ja rakoja, isompia jos pienempiäki. Mut ketkä ne haittaa? Kävin velijen keheräämöltä hakemasa karstattua villaa jolla tilkihtin ravot.

Voi että oli heleppua tilikitä villalla. Se mennä sujahti mukavasti rakkoihin ja on taatusti ekolookinen, luontoystävällinen lämpöeriste.
Viimmestelynä liimapaperi rakojen päälle niin homma on sillä selvä. Talvi saa tulla, häh häh hää, eipä pääse viima puhaltammaan rakosista. 
1 kommentti:

  1. Mulle on jäänyt mieleen kun lapsena sai tilkitä ikkunoita. Oli hauska täyttää rakoja. Vanhemmista de tuskin oli ihan yhtä kivaa, kun oli pakko se tehdä:)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...